di. jul 23rd, 2024

Fietser op mini elektrische fiets raakt gewond na aanrijding

Maassluis – Op de rotonde van Laan 40-45 in Maassluis is dinsdagmiddag om 16:30 uur een fietser licht gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbus.

Het slachtoffer, dat op een elektrische vouwfiets reed, werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus zag de fietser op de rotonde over het hoofd, waardoor de fietser ten val kwam. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.