di. jul 23rd, 2024

Steekpartij Riebeekstraat Rotterdam

Rotterdam – Gisteravond omstreeks 23:00 uur is er een man in zijn been gestoken aan de Riebeekstraat in de Rotterdamse Afrikaanderwijk.

De man werd op straat aangetroffen in de Riebeekstraat met het mes nog in zijn been. Het ambulancepersoneel heeft het been en het mes verbonden en de man naar het ziekenhuis gebracht. Het mes zal in het ziekenhuis verwijderd worden. Wat de aanleiding is voor de steekpartij is nog niet bekend. De politie heeft wel een signalement verspreid van de mogelijke dader.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.