zo. mei 19th, 2024

16 woningen in Vlaardingen ontruimd na gaslek.

Vlaardingen – Dinsdagmiddag 15 oktober is op de Valeriusstraat hoek Sweelinckstraat een gaslek ontstaan. In de Valeriusstraat is bij rioleringswerkzaamheden een gaslucht geroken. De brandweer terplaatse heeft gas gemeten in de riolering. Uit voorzorg zijn er 16 woningen ontruimd.
De gemeente heeft inmiddels een officier van dienst gestuurd om de bewoners op te vangen.
Werknemers van stedin zijn druk bezig om de lekkage op te sporen en te dichten.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.