di. jul 23rd, 2024

Scooterrijder onderuit van Cittersstraat.

Rotterdam – Donderdagmiddag 17 oktober is op de van Cittersstraat hoek Beukelsweg in Rotterdam West een scooterrijder onderuit gegaan.

De toegesnelde ambulance heeft 1 persoon met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De scooter zelf heeft lichte schade opgelopen na dit ongeval. Hoe het eenzijdig ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.