za. jun 15th, 2024

14-Jarige zwaargewond bij steekincident Rotterdam

Rotterdam – Wapenbezit leidt tot wapengebruik. Dat blijkt vanmiddag ook uit een incident waarbij een pas 14-jarige jongen ernstig gewond raakte bij een steekincident aan de Montessoriweg. Twee minderjarige verdachten konden kort daarna worden aangehouden. Naar een derde verdachte zijn we op zoek.


Rond 15.00 uur ’s middags werd het slachtoffer neergestoken op straat. Hij raakte daarbij ernstig gewond. Drie verdachten gingen er direct vandoor. Agenten die er direct op afgingen konden na een zoektocht met onder andere hulp van collega’s van cameratoezicht twee verdachten aanhouden. Een derde verdachte is later op de middag aangehouden.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.