za. jun 15th, 2024

Grote brand in autospuiterij Marconistraat Vlaardingen

Donderdagmiddag 17 oktober omstreeks 13:00 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een autospuiterij op de Marconistraat in Vlaardingen.

Door een flinke rookontwikkeling was het voor de brandweer niet duidelijk waar de brandhaard zat. Hierop schaalde de brandweer op naar ‘Grote brand’. Nadat de brandweer de brandhaard gevonden en geblust had werden de omliggende panden nog gecontroleerd op rook en/of brand.

Na het ventileren kon de brandweer weer vertrekken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.