vr. mei 24th, 2024

Ravage na plofkraak Vlaardingen.

Vlaardingen – Donderdagochtend (17 oktober) rond 04:00 heeft er een plofkraak plaats gevonden bij een pinautomaat bij de Albert Heijn aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. Omwonenden hoorden twee explosies en sloegen alarm.

Doelwit was een pinautomaat van de ABN Amro bank. De schade aan de winkel is enorm, brokstukken liggen over een groot gebied verspreid. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is opgeroepen om het gebied te controleren. Mogelijk bevinden zich in het gebied nog niet ontplofte explosieven.

De politie, brandweer en diverse instanties zijn de hele dag bezig geweest om de brokstukken te ruimen en het gebied weer vrij te geven.

Of er buit is gemaakt is niet bekend gemaakt door de politie.

Vanmiddag zijn er in Amsterdam 2 personen aangehouden als verdachte in deze plofkraak.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.