za. mei 18th, 2024

25 verstekelingen aangetroffen in koelcontainer vrachtboot Vlaardingen.

Vlaardingen- Aan boord van vrachtferry Britannia Seaways van Vlaardingen op weg naar Engeland zijn vanavond 25 verstekelingen aangetroffen in een koelcontainer. Het schip was onderweg naar Engeland maar keerde terug naar Vulcaanhaven in Vlaardingen.

2 verstekelingen zijn overgebracht naar het ziekenhuis de overige 23 zijn naar een politie locatie toegebracht.

De hulpdiensten hebben gelijk groot opgeschaald naar GRIP-1. Diverse ambulances uit de regio en ook de brandweer zijn ter plaatse gekomen. Ook de politiehelikopter hing enige tijd boven het schip aan de Vulcaanweg in Vlaardingen.

De vrachtwagenchauffeur is aangehouden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.