di. jul 23rd, 2024

Inbraakgolf in Maassluis.

Maassluis – In Maassluis is momenteel sprake van een serieuze inbraakgolf. Sinds begin november staat de teller al op 13 inbraken.

Afgelopen maandag was het weer raak in een woning aan de Paulus Potterplein in Maassluis. De inbraak werd  gepleegd tussen maandag 17.00 uur en dinsdag 13.30 uur. 

Eerder werd er al ingebroken in woningen op de: Stellingmolen, Zeemansdreef, Wagnerstraat, Schuurhof, Esdoorn, Zuiddijk, Tuinstraat, Churchilldreef, Keucheniusstraat, Noordvliet en twee keer op de Scheerderij in Maassluis. De politie heeft inmiddels diverse matrixborden geplaatst om te waarschuwen voor inbrekers. Er is nog niemand aangehouden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.