ma. apr 22nd, 2024

Scooterrijder negeert stopteken politie en gaat onderuit.

Schiedam – Een scooterrijder negeerde maandagmiddag een stopteken van de politie op de Burgmeester van Haarenlaan in Schiedam en ging vervolgens op de vlucht voor de politie. Ver kwam de scooterrijder niet. De scooterrijder kwam enkele tientallen meters verder ten val.

De scooterrijder is direct na zijn val aangehouden door de politie en overgebracht naar het politiebureau. Of de scooterrijder gewond is geraakt bij zijn val is niet bekend. De Burg. van Haarenlaan is enkele uren afgesloten geweest voor onderzoek. De politie heeft na het onderzoek de flink beschadigde scooter meegenomen naar het bureau.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.