zo. mei 19th, 2024

Voetgangster aangereden op zebrapad.

Schiedam – Vrijdagavond is een voetgangster gewond geraakt na te zijn aangereden op een zebrapad. Het ongeval gebeurde op het zebrapad aan de Burgemeester van Haarenlaan – Parkweg.

De vrouw raakte hierbij gewond, door omstanders werd eerste hulp verleend tot de hulpdiensten ter plaatse waren. De toegesnelde hulpdiensten waaronder een ambulance hebben de vrouw vervolgens verder behandeld in de ambulance. De vrouw is na behandeling in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis met onbekend letsel. De auto raakte licht beschadigd. De (VOA) Verkeers Ongevallen Analyse van de politie gaat een onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. De kruising is onlangs aangepast, de lantaarnpaal in het midden van de zebrapad werkt echter (nog) niet. Of de bestuurder van de auto hierdoor het slachtoffer niet zag zal in het onderzoek mee genomen worden.

Reigerlaan
3136 JJ Vlaardingen
https://goo.gl/maps/QmUNBsFffz4bzkvJ9

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.