za. mrt 2nd, 2024

Scooterrijder raakt gewond na aanrijding.

Schiedam – Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt door een aanrijding met een auto op de rotonde van de Burgemeester Knappertlaan / Nieuwe Haven.

De scooterrijder ging hierbij lelijk onderuit en raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto en scooter raakte licht beschadigd. De (VOA) Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plaatse om een onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.