za. mei 18th, 2024

Fietsster onderuit door harde wind Oude Veiling in Maasland

De politie en ambulance kregen dinsdagochtend 11 januari een melding van een gevallen fietsster op de Oude Veiling in Maasland.

Bij het oversteken op deze drukke kruising viel de fietsster door de harde wind en raakte gewond. Omstanders ontfermde zich over de fietster en hebben eerste hulp geboden. De vrouw was aanspreekbaar en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.