ma. jul 22nd, 2024

Auto belandt tegen vangrail A20.

Maasland – Op de A20 richting Rotterdam heeft zaterdagmiddag 29 februari een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De schade is fors.

Bij hectometerpaal 14,5 ter hoogte van Maasland botste een auto tegen de vangrail. De auto is door de botsing met de vangrail met de neus in tegengestelde richting komen te staan. Er is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen om een persoon te controleren maar voor zover bekend hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De linker rijstrook is voor korte tijd met een rood kruis afgesloten geweest.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.