di. jul 23rd, 2024

Brandweer Maasland druk met stormschade.

Maasland- De brandweer van Maasland is vandaag 3 x uitgerukt naar de Koningin Juliaweg.

De brandweer moest de eerste uitrukken naar Koningin Julianaweg voor een melding “dakpannen van een dak”. De brandweer Maasland kreeg hierbij assistentie van de hoogwerker van brandweer Maassluis. De brandweer heeft uiteindelijk een rij nieuwe dakpannen terug geplaatst.

Nog geen uur later werd de brandweer wederom naar de Koningin Julianaweg gestuurd. Er dreigde een boom om te vallen. Ook bij deze klus werd de hoogwerker van de brandweer Maasssluis opgeroepen. De brandweer heeft uiteindelijk een deel van de boom omgezaagd.

Aan het eind van de middag moest brandweer Maasland wederom naar de Koningin Julianaweg. Er waren onderdelen van een dakkapel afgewaaid. De brandweer heeft de los hangende onderdelen verwijderd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.