za. mei 18th, 2024

Grote brand in caravanstalling Wildersekade Rotterdam.

Rotterdam – Woensdagmiddag heeft er op de Wildersekade in Rotterdam een brand gewoed in een caravanstalling. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer heeft opgeschaald naar “zeer grote brand”.

De brand is ontstaan in een auto en daarna overgeslagen naar caravans. Meetploegen zijn ingezet om de rookverspreiding in kaart te brengen. Ook het droneteam van de gezamenlijke brandweer is opgeroepen om de brandweer van videobeelden te voorzien..

Hoe de brand is ontstaan word onderzocht door de brandweer. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.