ma. jul 22nd, 2024

Grote inzet hulpdiensten voor onwel geworden baby.

Rotterdam- Op de Oranjeboomstraat is vanavond even voor 18:30 een baby onwel geworden in een auto. 

De politie die al aanwezig was in straat na aanleiding van een schietpartij eerder die middag heeft als eerste hulp geboden aan de baby. De medische situatie van de baby was zo ernstig dat de trauma-arts werd ingevlogen. De traumahelikopter landde op het plein bij de Oranjeboomstraat.

De trauma-arts heeft de baby in de ambulance behandeld. Daarna is de baby met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.