zo. mei 19th, 2024

Omvormer zonnepaneel vat vlam in tuinhuisje Maassluis.

Maassluis – Zaterdagochtend even voor 11:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een tuinhuisje bij volkstuinvereniging De Vluchtheuvel.

Een omvormer van een zonnepaneel had vlam gevat en diverse accu’s in het tuinhuisje waren gaan smeulen. De brandweer had het brandje snel onder controle. Het tuinhuisje heeft van binnen flinke rookschade opgelopen. Er raakte niemand gewond bij de brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.