za. mei 18th, 2024

Loodsen in brand op de Willemsoordweg in Schipluiden

Schipluiden – Op donderdagmiddag 30 juli is er rond 16:15 uur een flinke brand uitgebroken op een erf aan de Willemsoordweg in het buitengebied van Schipluiden. Er staan meerdere overkapte opslagplaatsen in lichterlaaie.

Er is opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. De brandweer is met drie blusvoertuigen en ondersteunend materiaal ter plaatse. Ook brandweerlieden uit Vlaardingen zijn ingezet.

De brand veroorzaakt flinke rookontwikkeling. Een grote zwarte rookwolk was enige tijd in de wijde omtrek te zien. De brandweer is volop aan het blussen. Inmiddels lijkt de brand onder controle.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.