vr. mei 24th, 2024

Fietster zwaar gewond na aanrijding met andere fietser. Dader op de vlucht.

Schipluiden – Een fietser is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op het fietspad langs de Tramkade in Schipluiden.

Het slachtoffer reed op het fietspad en kwam met een andere fietser in botsing. De fietser kwam hierbij zeer ongelukkig ten val. De veroorzaker van het ongeval stopte nog wel, maar vluchte na de aanrijding op zijn fiets.

De traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen om assistentie te verlenen. De traumahelikopter lande in een weiland langs de Tramkade. De trauma-arts heeft medische assistentie verleend aan het slachtoffer. Het slachtoffer raakte ernstig gewond na het ongeval en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht in Delft.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.