za. jun 15th, 2024

Lange file na aanrijding A20 Maasland richting Vlaardingen.

Maasland / Vlaardingen – Op de A20 bij hmpaal Re 18.3 Maasland richting Vlaardingen heeft donderdag een ongeval plaatsgevonden tussen 2 auto’s.

1 persoon is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De 2 auto’s raakten licht beschadigd. Ten tijde van de aanrijding was er 1 rijstrook dicht richting Vlaardingen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. 1 auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. De gealarmeerde brandweer van Maasland hoefde niet in actie te komen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.