ma. apr 22nd, 2024

Brandweer assisteert ambulancedienst bij betreden woning in Maassluis

De brandweer heeft dinsdagmorgen 22 september de ambulancedienst geassisteerd bij binnentreden van een woning aan de Nobeldreef.

In een flatwoning op de eerste verdieping lag een bewoner hulpeloos in de gang. Buurtbewoners konden de woning niet betreden waarop de brandweer werd gealarmeerd.De hoogwerker van de brandweer werd ingezet om de woning te betreden. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.