za. mei 18th, 2024

Voetganger in zorgwekkende toestand naar ziekenhuis na aanrijding op zebrapad

Hoogvliet – Een voetganger is dinsdagmiddag zwaar geraakt na een aanrijding met een auto op de Aveling in Hoogvliet.

Het slachtoffer stak op Aveling het zebrapad de weg over en werd geschept door de automobilist. Het slachtoffer kwam met een harde klap op de vooruit van de auto terecht en vervolgens op de grond. Een traumateam  kwam met de traumahelikopter ter plaatse om ambulancepersoneel te ondersteunen. Met onbekende verwondingen is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.