za. mrt 2nd, 2024

Flinke schade na dakbrand

Maassluis – Op het dak van een woning aan de Hagedoorn in Maassluis is zondagmiddag brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar Middelbrand.

Een jongeman had papier in de brand gestoken en uit het dakraam gegooid. Het brandend papier kwam in de goot onder de dakpannen terecht en begon te smeulen. Tussen de dakpannen kwam rook vandaan. De brandweer Maassluis en Maasland kwamen samen met de hoogwerker om de brand te blussen. Na ongeveer een halfuur kon het sein brand meester gegeven worden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.