zo. mei 19th, 2024

Automobilist neemt bocht te ruim

Maassluis – Vrijdagavond rond 22:00 heeft er aanrijding plaatsgevonden tussen 2 auto’s. Een vrouw raakte hierbij gewond aan haar nek.

Een automobilist die vanuit de Arthur van Schendelstraat de Anne de Vriesstraat wilde inslaan nam de bocht iets te ruim en raakte hierbij een andere auto. Voor één van de inzittende is een ambulance opgeroepen omdat zij nekklachten had. Deze persoon is nagekeken in de ambulance. Beide bestuurders moesten blazen, maar van alcohol was geen sprake. Beide auto’s liepen blikschade op. De politie heeft geassisteerd met het invullen van de schadeformulieren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.