ma. mrt 4th, 2024

Vrachtwagen verliest trailer volgeladen met graphfruits

Maasdijk- Een vrachtwagen heeft zondagavond zijn trailer verloren op de Honderdland net voor de Maasdijk.

Een buitenlandse chauffeur had nog maar net zijn vrachtwagen geladen voor een ritje naar het buitenland toen het even verderop mis ging op de Honderland. De trailer raakte door onbekende oorzaak van de truck en zakte door zijn steunpoten heen. De losgeschoten trailer boorde zich vervolgens door de dieseltank van de trekker en veroorzaakte aanzienlijke schade aan het wegdek.

De politie en de brandweer werden erbij gehaald om te assisteren. De brandweer heeft de trailer geborgd zodat deze niet verder kon wegglijden van de dijk, daarna is er begonnen met het schoonmaken van het wegdek. De Honderdland is  vanaf de Maasdijk afgesloten voor verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.