za. mei 18th, 2024

Auto te water na aanrijding op de N220 Maasdijk

Maasdijk- Op de N220 ter hoogte van de Heenweg heeft donderdagmiddag een botsing plaats gevonden tussen 2 auto’s. 1 auto belandde na het ongeval beneden aan de Maasdijk in het water.

De hulpdiensten rukten massaal uit naar de N220. 2 personen raakte gewond na het ongeval, deze zijn behandeld in de ambulance. De schade aan de auto’s is groot.

De verbindingsweg N220 Maassluis- Hoek van Holland is geruime tijd afgesloten geweest voor al het verkeer om. Het verkeer word omgeleid via Westerlee. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse om de wagens we te takelen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.