zo. mei 19th, 2024

Eenzijdig ongeval Hoeksebaan N223 Maasdijk

Maasdijk – Maandagmiddag heeft er een eenzijdig ongeval met een auto plaatsgevonden op de Hoeksebaan N223 in de Maasdijk.

Een automobilist had op de rotonde met zijn rechtervoorwiel de betonblokken geraakt, waardoor zijn gehele rechterwielophanging was doorgezakt. De auto belande daarna in de berm van de Hoeksebaan N223.


Een ambulance is nog opgeroepen voor de bestuurder van de auto, maar de bestuurder was niet gewond geraakt.
De brandweer van de Maasdijk werd erbij geroepen omdat het om een elektrische auto ging, en de brandweer de accu wilde veilig stellen i.v.m brandgevaar.

De marechaussee die als eerste terplaatse was, heeft samen met de politie één kant van de Hoeksebaan afgezet om ruimte te maken voor de hulpdiensten. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.