zo. mei 19th, 2024

Auto botst tegen betonblok


De Lier- Donderdagochtend omstreeks 5:00 uur is een automobilist op de Laan van Boekensteijn tegen een betonblok gereden.

De hulpdiensten die snel ter plaatse waren troffen geen bestuurder meer bij de auto. De politie heeft na wat speurwerk de gewonde automobilist aangetroffen op de Hoogweg. De bestuurder is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. De automobilist was op de verkeerde weghelft gekomen en na ongeveer 100 meter door de grasrand tegen een betonblok aangereden. 

De auto raakte bij de klap flink beschadigd en moest worden afgesleept. De oorzaak van het ongeval wordt door de politie onderzocht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.