zo. mei 19th, 2024

Man overleden na val in de haven van Maassluis

Maassluis – De hulpdiensten zijn zaterdagavond een grote reddingsactie gestart in de Binnenhaven van Maassluis nadat een man te water raakte. Een andere man met wie hij samen was sprong direct ook het water in om hem te redden.

Het slachtoffer werd snel uit het water gehaald met behulp van de politie en het oppervlaktereddingsteam van de brandweer Maassluis. Nadat hulpdiensten de drenkeling uit het water hadden gehaald, werd het slachtoffer nog gereanimeerd. maar dat mocht niet baten. Ambulances en het MMT met de traumahelikopter stonden daarvoor paraat. Duikers van de brandweer Schiedam en Delft zochten in het water naar eventueel meer slachtoffers. Die bleken er uiteindelijk niet te zijn. De redder die het water in sprong kon zelfstandig uit het water komen en is nagekeken door het ambulancepersoneel en maakt het naar omstandigheden goed.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.