zo. mei 19th, 2024

Auto te water Middel Broekweg Naaldwijk

Naaldwijk – In de nacht van zondag op maandag is een voertuig in het water beland op Middel Broekweg. 

De bestuurder van de auto is na het raken van een stoeprand de macht over stuur verloren en kwam in de naast gelegen sloot terecht. De hulpdiensten die massaal uitgerukt waren, konden de passagiers en bestuurder snel en veilig uit de auto halen. Eén persoon is in de ambulance nagekeken en vervoerd naar het ziekenhuis. Verder raakte er niemand bij het ongeluk. De auto raakte zwaar beschadigd en zal worden geborgen door een berger.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.