za. mei 18th, 2024

Auto te water Wippolderlaan -N211 Wateringen

Wateringen- De hulpdiensten rukten dinsdagavond rond 22:15 massaal uit voor een voertuig te water op de Wippolderlaan- N211.

Een automobilist was op de Wippolderlaan- N211 richting Den Hoorn in het water beland na van de weg te zijn afgeraakt. Omstanders hebben gelijk geprobeerd om de bestuurder te bevrijden, de brandweer moest uiteindelijk de man uit zijn auto bevrijden. De man is onderzocht in de ambulance en na het afnemen van een blaastest is de man naar het ziekenhuis gebracht. De man had te veel gedronken. De N211 richting Den Hoorn was enkele uren afgesloten om de auto te bergen. De politie onserzoekt de toedracht van het ongeval. De bestuurder zal worden aangehouden voor rijden onder invloed en het veroorzaken van een ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.