zo. mei 19th, 2024

Brand in keuken Lavendelstraat Maassluis

Maassluis – De brandweer werd donderdagavondonverwacht uitgenodigd voor het avonddiner in een woning aan de Lavendelstraat nadat er brand was ontstaan in de keuken. 

Bij de brand kwam veel rook vrij. Voor een van de bewoners is een ambulance besteld. De brandweer had de situatie snel onder controle waarna gestart is met het ventileren van de woning. Stichting Salvage zal de bewoner verder begeleiden in de afhandeling van het incident.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.