vr. mei 24th, 2024

Stille tocht voor doodgeschoten “Appie” in Vlaardingen

Vlaardingen- Op de Frederik Hendriklaan  zijn zondagavond 90 tot 100 mensen samengekomen voor een stille tocht voor de omgekomen 26 -jarige Abdul El Issati “Appie” die woensdagavond op straat werd doodgeschoten. De stille tocht is georganiseerd door familie van het slachtoffer.

De deelnemers aan de stille tocht zijn vooral familieleden, jongeren en bewoners uit de wijk. Veel van hen reageerden op een oproep via Facebook van de familie. De tocht ging van de Frederik Hendriklaan in de wijk Holy in de richting van de  Patrimoniumdwarsstraat in het centrum van Vlaardingen. De stille tocht eindigde bij de plek waar de man is overleden. Daar plaatste veel mensen bloemen en kaarsen.

Handhaving en politie hebben de stille tocht begeleid..

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.