za. jun 15th, 2024

Grote brand bij Dok99 Vlaardingen

Vlaardingen- Dinsdagmiddag is er brand uitgebroken bij bowlingcentrum Dok99 aan de Anna van Saksenweg.

Bij de brand kwam veel rook vrij, de brandweer van Vlaardingen schaalde direct op naar een “zeer grote brand”. Brandweer van Vlaardingen en Schiedam kwam assisteren met een extra tankspuitauto en de hoogwerker. De brandweer moest een deel van het dak slopen om bij de brand te komen. Na ongeveer 1,5 was de brand meester.

De schade aan het gebouw is groot, het team brandonderzoek van de brandweer zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.