zo. mei 19th, 2024

Hennepkwekerij opgerold Genestestraat Maassluis

Maassluis – Dinsdagavond heeft de politie een hennepkwekerij opgerold in een flatwoning aan de Genestestraat.

De politie en handhaving waren naar de flatwoning gegaan naar aanleiding van klachten van buurtbewoners over een sterke henneplucht. De politie heeft na een onderzoek in de flat een woning op de 3de etage betreden. De politie stuitte binnen in de woning op een professionele kwekerij. In de omgeving van de flat was een duidelijke stank van de hennepkwekerij te ruiken. 

De politie is een onderzoek gestart naar de eigenaar. De planten en apparatuur zijn inmiddels uit de woning gehaald en worden vernietigd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.