vr. mei 24th, 2024

Scooterrijder onderuit en raakt gewond

Maassluis – Vrijdagavond is een scooterrijder op de Vlaardingsedijk hard onderuit gegaan. De scooterrijder raakte hierbij gewond.

Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd door de ambulancedienst en daarna met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter die ook was opgeroepen werd onderweg gecanceld. De politie hoort getuigen om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen. De scooter raakte licht beschadigd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.