zo. mei 19th, 2024

Aanhoudingen en charges door de ME in Rotterdam zuid

Rotterdam – Op Rotterdam Zuid is de politie voor de 2e avond op rij in grote getale aanwezig. Gisteravond gingen tientallen relschoppers op sloop- en plundertocht.

Vanavond is het beduidend rustiger op Rotterdam Zuid, hoewel er toch groepen jongeren aanwezig zijn. De ME is ook aanwezig en voerde diverse charges uit. Enkele tientallen personen zijn reeds aangehouden. RET bussen staan paraat om de arrestanten allemaal tegelijk over te brengen naar het politiebureau. Voor zover bekend zijn er, op enkele vernielingen na, vanavond geen winkels geplunderd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.