zo. mei 19th, 2024

Uitslaande brand in flatwoning Peter van Anrooylaan Maassluis

Maassluis – In een woning aan de Peter van Anrooylaan heeft woensdagmiddag korte tijd een uitslaande brand gewoed. De brandweer heeft vrij snel na de eerste melding opgeschaald naar Middelbrand.

Tegelijkertijd zijn twee ambulances opgeroepen. Er was sprake van een hevige rookontwikkeling. De bewoner heeft tijdig de woning kunnen verlaten. Bovenliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd. Eén persoon wordt nagekeken door ambulancepersoneel. Omstanders weten te melden dat mogelijk een batterijpack in brand is gevlogen, dit is echter nog niet door de brandweer bevestigd. Het sein brand meester kon snel gegeven worden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.