ma. jul 22nd, 2024

Maasland/Maasluis/Vlaardingen – Alhoewel de verleiding heel groot is om te gaan schaatsen op de Vlaardingse Vaart, Boonervliet,Trekvliet en andere vlieten in de regio. Word het sinds vanmiddag toch afgeraden om daar te gaan schaatsen. Diverse mensen zijn inmiddels al door het ijs gezakt en ontstaan er grote wakken in het ijs. Vooral het ijs op de vlieten vanaf het Vlaardingen tot aan Maassluis is zeer onbetrouwbaar. 

Vanochtend vroeg was het schaatsen op  de vlieten nog goed te doen, aldus een paar schaatsers, maar door de drukte op het ijs is het inmiddels zeer gevaarlijk geworden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.