za. jun 15th, 2024

Nachtelijke inzet Mobiel Medisch Team aan de Hofsingel in Maasland

Maasland- Het Mobiel Medisch Team (MMT) is in de nacht van woensdag op donderdag ingezet aan de Hofsingel in Maasland. 

De arts van het team kwam ter assistentie van de verpleegkundige van de ambulance. In een woning aan de Hofsingel had iemand dringend medische hulp nodig. Na een korte eerste behandeling ter plaatse is de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gereden met de patiënt, voor verdere hulp.  Wat er precies aan de hand was in de woning is nog onbekend

De traumahelikopter lande even na middernacht in een weiland langs de molenweg. De politie heeft vervolgens het Mobiel Medisch Team (MMT) naar de Hofsingel gebracht. 

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.