vr. mei 24th, 2024

Flinke schade aan vaccinatielocatie tent in Maassluis

Maassluis – Door de storm Evert van donderdag heeft de vaccinatielocatie bij de Koningshoek aan de Uiverlaan flinke schade opgelopen. 

De brandweer werd er ook bij gehaald. Ze hebben de tent met touwen aan het frame vastgezet. De tentbouwers zijn nog niet zeker van hun zaak of de boel het gaat houden. De schade binnen is ook behoorlijk. De locatie was gisteren overgedragen aan de GGD.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.