vr. mei 24th, 2024

Man gewond na steekpartij in Vlaardingen


Vlaardingen –  Een man is zondagavond even na het ingaan van de avondklok gewond geraakt bij een ruzie in en bij een woning aan de Prins Hendrikstraat. Het slachtoffer liep hierbij een flinke hoofdwond op. Het slachtoffer is na behandeling in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens buurtbewoners zou er een steekpartij zijn geweest, maar de politie kon dat nog niet bevestigen. Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn hoofd door een scherp voorwerp. Na de ruzie zouden een aantal verdachten in een auto zijn gevlucht, de politie stelt een onderzoek in.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.