za. jun 15th, 2024

Kat in boom houdt brandweer druk bezig

Den Hoorn- Een kat in Den Hoorn heeft zichzelf in een lastig parket gemanoeuvreerd : hoog in een boom aan de Haverland. De brandweer kwam woensdagochtend wederom kijken of ze het beestje kon redden, maar de boom was te hoog voor een ladder.

Dinsdag had de brandweer ook al een poging gedaan om het beestje te bevrijden, maar zonder resultaat.

Vandaag werd de hoogwerker van de brandweer van Delft erbij gehaald. Maar die kon niet door de krappe ruimte in de straat en privé tuin bij de boom komen. Dus probeerde de brandweer het vandaag weer met een ladder. Maar ook deze poging mislukte. Het beestje klimt steeds hoger in boom als de brandweer dichterbij komt.

De brandweer moest dus wederom vandaag onverrichter zake weer vertrekken.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.