vr. mei 24th, 2024

Paard zit vast in sloot Zoutveenseweg Schipluiden

Schipluiden – De brandweer van Schipluiden kreeg donderdag aan het eind van de middag een oproep van een dier te water aan de Zoutveenseweg.

Daar was om onbekende oorzaak een paard in een sloot gevallen. Het Friese paard kon er op eigen kracht niet meer uit komen en zakte steeds verder weg in de bagger. De buurman met een kraan heeft de brandweerlieden geassisteerd om de viervoeter weer op het droge te krijgen. Daarna kon het dier zijn weg naar de stal weer lopend vervolgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.