vr. mei 24th, 2024

Sleutels per ongeluk in ondergrondse container: brandweer Schipluiden helpt

Schipluiden- Even snel het vuil weggooien en per ongeluk je sleutels er achter aan gooien. Het overkwam vrijdagavond een man in Schipluiden aan het  Sint Maartensregtplein.

De man belde daarop de brandweer voor assistentie. De brandweer heeft een deel van de container verwijderd om zo te kunnen zien of de sleutels zichtbaar waren. Met behulp van een stok is gekeken of de sleutels onder de vuilniszakken zichtbaar was. 

Uiteindelijk is een brandweerman de container in gegaan om de sleutels uit de ondergrondse vuilcontainer halen. De bewoner kreeg uiteindelijk na diverse pogingen zijn sleutels weer terug.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.