za. jun 15th, 2024

Grote brand kassencomplex Opstalweg Naaldwijk

Gemeente Westland/Naaldwijk – Vannacht is omstreeks half vijf brand uitgebroken in een kassencomplex annex bedrijfsverzamelgebouw aan de Opstalweg.
Omdat de brand diep gelegen in een kassencomplex was uitgebroken was het voor de brandweer een lastige klus om bij de brandhaard te komen.
Gezien de aard en omvang van het complex heeft de brandweer direct opgeschaald naar een zeer grote brand. Diverse brandweerkorpsen uit de regio zijn ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Ook de blusrobot en een drone is door de brandweer ingezet. Er zijn geen gewonden gevallen

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.