zo. mei 19th, 2024

Brand in vrachtwagentrailer TransportWeg Maasdijk

Maasdijk – Maandagmiddag heeft er een brand gewoed in een vrachtwagentrailer die geparkeerd stond bij een transportbedrijf aan de transportweg.

De brandweer Maassluis en Maasdijk werden met spoed ter plaatse gevraagd. De bedrijfshulpverlening heeft de brand grotendeels geblust voordat de brandweer arriveerde. De brandweer heeft de trailer vanaf de weg nog nageblust. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. Niemand raakte gewond bij deze brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.