vr. mei 24th, 2024

Scooterrijder raakt gewond na aanrijding Tuindersweg

 Maasdijk – Woensdagmiddag vond rond 17.10 uur een ongeluk plaats op de Tuindersweg tussen een snorscooter en een auto.


Dat gebeurde in de bocht van de Tuindersweg ter hoogte van De Derde Hoeve. De bestuurder van de snorscooter reed het dorp uit, maar klapte op een BMW in de bocht. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel onder A1 (spoedtransport) vervoerd met de ambulance. De schade aan de personenwagen viel mee, de snorscooter was total loss. De politie heeft het ongeluk in onderzoek.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.