za. mei 18th, 2024

Brand in dak van schuur aan de Zuidbuurt

Maassluis – Donderdagavond is aan de Zuidbuurt een vrijstaande schuur in brand gevlogen. De brandweer schaalde vrij snel op naar Middelbrand. Omdat de schuur moeilijk bereikbaar was voor de brandweer, is de brandweer van Maassluis en Maasland vanaf 2 kanten de brand gaan bestrijden.

Bij het uitbreken van de brand was er niemand meer aanwezig in het vrijstaande schuur. De brand was enige tijd uitslaand. De hoogwerker is erbij gehaald om het dak verder open te maken. .De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.